Schrijver Handel & Transport

+31 6 52335777

Sneltransport, koeriersdiensten, en transport van goederen binnen de provincie, binnen Nederland of binnen Europa? Wij gaan er voor. Bel ons!

Koeriersdiensten

Wij staan van maandag t/m zaterdag, dag en nacht, voor u klaar met onze bestelbus voor koerierswerk binnen de provincie Zeeland, binnen Nederland of door Europa. Onze opdrachtgevers zijn o.a. toeleveringsbedrijven voor de offshore, rederijen, handelsbedrijven en (lokale) bedrijven die met spoed of op afspraak iets bezorgd willen hebben. Bel ons voor meer informatie.

Plaatsen waar wij recent zijn geweest voor onze klanten: Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Zweden, Polen, Duitsland, Hongarije, Oostenrijk, Italiƫ en nog vele meer.

Vrachtvervoer

Binnen de provincie Zeeland verzorgen wij het vervoer van goederen tot ca. 30 ton met onze platte trailer of met onze tautliner. De tautliner kan vanaf de zijkant, achterkant of via het dak geladen worden. Transporten buiten de provincie en naar het buitenland laten we door collega transportbedrijven verzorgen. Ook daarin willen wij u graag adviseren.

Koeriersdiensten

Enkele van onze voertuigen en diensten

Vrachtvervoer

Enkele van onze voertuigen en diensten